Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu västerbotten säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har våra 4 charmiga små tussar snart blivit så gamla att dom ska flytta till ett nytt hem. Dom blir leveransklara vecka 26, då dom är 8 veckor. Alla har blivit bettkollade, och dom har fina och friska tänder. Bokningspriset är 300 kr ni betalar resten när ni hämtar dom, om ni ångrar er när ni har tingat en kanin får ni inte tillbaka pengarna, för jag har avböjt andra som är intresserade. Ring eller maila för mer info. /MVH Ellen
Säljer min underarbara lilla dvärgvädurs kanin pgr tisbrits. Han är 1 år gammal mycket social liten kanin som gillar att mysa och han vill gärna att man pratar med han lite då och då! Vill att han kommer till ett kärleksfullt hem, så endas seriösa köpare! Får med : Bur, kaninhus, mat, matskål, förvaringsburk till maten, frakt bur, vitamingodisar, kattalåda, kattsand och koppel. Ringa gärna om ni har frågor! Med vänliga hälsningar Sofia.
mycket söt kaninunge med klara färger och blå ögon. Orangeröd Japantecknad Wienertecknad. En så bra Japanteckning är sällsynt hos teddypälsade kaniner. Hennes mormor, pappa och mamma är teddypälsade. Även hon själv blir ganska långpälsad så pälsen behöver borstas några gånger i veckan. Kallas oftast för guldfluffen eller sötnosen men hennes första namn var Osis. Hon äter godis ur handen, sprattlar alldrig och är van vid att bo ensam. Det bästa är att hon är så charmig och social bland människor.
Nu har vi tre ungar kvar i vår kull med Franska Vädurar. Den Franska Väduren är en stor kanin som oftast är mycket sociala och vänliga och som gärna hjälper till med stall och gårdssysslor ;-) Ungarna är tre månader och de som finns kvar är en manteltecknad svart hane (bild) ,en grå viltfärgad hane och en svart hona. Om du är intresserad av någon av dessa så kontakta mig gärna via mail eller telefon. Mvh! EvaLis Johansson
Nu finns det endast en liten viltgrå hane kvar som är lite drygt 4 månader,han söker nu ett nytt, bra hem ganska akut pga av tids och platsbrist. Han är supergo,sprallig och nyfiken,snällare kanin får man leta efter! Ring helst vid frågor eller intresse.Endast seriösa göre sig besvär! Hemmet är mkt viktigt! Säljes endast till dig med kaninvana som kan erbjuda ett hem med daglig motion och omsorg. Så länge annonsen finns kvar så finns kaninen kvar:) Fler bilder kan meilas vid intresse.