Quantcast
Till salu inom: ”

äldre hund säljes

Valpskolan
F

Tidigare annonser till salu

I et roligt kvarter for enden ad en vej ligger dette hus, fra hvilket I kan gå gode ture i det tilstødende, fredede naturreservat - også med hunden. På den skyggefulde side af huset, i et stort, indhegnet areal, ligger der to hundekenneler. I underetagen af huset, som har egen indgang, bor et ældre ægtepar, som ordner haven og swimmingpoolen. På vejen finder I en lokal spansk restaurant, som tilbyder dejlige måltider til overkommelige priser. Det er især oplagt at besøge de spændende huler ved Busot, hvor der til tider afholdes koncerter, som bestemt også er værd at opleve.
Hej! Ok, nu är läget så här: lillsyrran flyttar den 25 eller den 26 april, storebrorsan flyttar den 18 april!! Jag vill oxå flytta!! Finns det inte någon därute, som skulle vilja ha en lugn, kelsjuk och sällskaplig (lite busig oxå) liten hanhund som mig??? Skulle det vara så att någon är intresserad av mig, hör av er till min nuvarande familj, så får ni veta mer och även träffa mig!! Självklart kommer jag vara äldre än 8 veckor, vara vaccinerad, veterinärbesiktigad och registrerad på Jordbruksverket när jag flyttar till min nya människor. Mvh Amadeus
Hej ! Vi är en barnfamilj med hund bosatt i ett parhus. Vi letar efter en speciell och livlig ras katt. Vi har inga större summor att ge men mycket kärlek och omtanke. Jag är mycket hemma också. kissen skulle få komma till ett varaktigt hem. Våran hund är van med katt tidigare. hane eller hona spelar ingen roll. men inte äldre än fem-sex år. maila gärna och berätta om du har någon som behöver komma till nytt hem.
Vi har bestämt oss att flytta utomlands och väljer nu att sälja våran lilla nadja. 3 månaders karantän blir för stresssamt för en liten valp. Nadja är 8 månader gammal och är lika människo glad som hund glad. Hon skulle passa med en familj eller äldre ensamstående. På köpet får ni också allt som tillhör Nadja. Som koppel, hundskålar, säng etc Nadja är van att sova brevid någon i sängen. Vi bor i lägenhet, men hon längtar nog till en gräsmatta! Min mail address har blivit fel det är altså scorpiopia@hotmail.com och inte den som är här via länken!