Quantcast
Till salu inom: ”

hundar på avbetalning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Aht köpes

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi är en familj som skulle vilja köpa en liten tik till ett livslångt hem. Ålder spelar inte så stor roll bara hon går ihop med andra hundar då vi har en liten tik hemma. Det spelar ingen roll om hon är renrasig eller blanras. Det skulle vara bra om vi kunde betala med en snabb avbetalning. Om du har frågor är det bara att maila så svarar jag . Om du har en hund som du tror kan passa oss är det bara att maila.
Mycket social och kelig tik som söker ett nytt hem p.g.a. av tidsbrist. Hon behöver komma till någon som har tid och kärlek att ge. Hon är rumsren, mycket snäll och älskar att gosa framför tv eller när det ska sovas, hon är även duktig att lyda kommandon om man är ute med henne och leker. hon är chipmärkt och vaccinerad en gång. Hon går bra ihop med barn och andra hundar. Inga fodervärdar eller avbetalning. Gör inget besvär om du inte är helt säker. Ingen ångerrätt. SMSA, Ring eller maila för mer info.
NU ÄR BARA JAG KVAR. RÖD RENRASIG MEN EJ REG. I SKK.Privat uppfödning.Ej kennel.Därav Priset. Är leveransklar och vet.bes., vacc., avm., och chipmärkta fredagen den 2 SEPTEMBER utan anmärkning. Säljes till gott hem och ej på avbetalning eller foder. Är född den 20/5 2011 och är alltså över 8 veckor Båda föräldrarna finns att se. HON FINNS KVAR SÅ LÄNGE ANNONSEN FINNS KVAR. RING om du är intresserad och kom och titta,kan tyvärr inte skicka fler bilder.