Quantcast
Till salu inom: ”

hundar på avbetalning säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mira, Engla, Lotta, Kalle, Hugo och Bella ligger och myser med sin mamma Linda. Det ska de få göra ytterligare åtta veckor. Sen är det dags för dem att flytta till egna familjer. Och de vill ha lång tid sig att välja... ) Valparnas föräldrar är dvärgpudlar i alla led och reg. i SKK. Pappan har stamtavla. När valparna flyttar har de varit hos veterinären och blivit chippade och vaccinerade. Avmaskade har de också blivit. En valp säljs inte på avbetalning eller går foder. 1500 kr läggs som en handpenning när man tingar en valp, resten - 6000 kr betalas vid hämtningen. Varmt välkommen att höra av er.
Har fått tillbaka en av våran hann valp pga ändrad familje förhållande hos förra ägaren.Han är 14 veckor.Föräldrarna HD/AD=UA MH-testad med mycket gott resultat. Föräldrarna mentalt stabila. Rottweiler är en arbetande hund, en hund som behöver jobba, och aktiveras. Så du måste vilja jobba med hunden. Vid leverans är den lilla killen: Reg i SKK, avmaskad, chippad, vetbesiktad,8 veckors vaccinerad och 12 veckors vaccinerad. Han är en livlig valp med härligt temprament. Ring och berätta lite om dej om du är intresserad. Valpen säljs inte förens den är 8 veckor. Ej avbetalning och inga byten bara kontanter!
Hej vi är en familj som skulle vilja köpa en liten tik till ett livslångt hem. Ålder spelar inte så stor roll bara hon går ihop med andra hundar då vi har en liten tik hemma. Det spelar ingen roll om hon är renrasig eller blanras. Det skulle vara bra om vi kunde betala med en snabb avbetalning. Om du har frågor är det bara att maila så svarar jag . Om du har en hund som du tror kan passa oss är det bara att maila.
Mycket social och kelig tik som söker ett nytt hem p.g.a. av tidsbrist. Hon behöver komma till någon som har tid och kärlek att ge. Hon är rumsren, mycket snäll och älskar att gosa framför tv eller när det ska sovas, hon är även duktig att lyda kommandon om man är ute med henne och leker. hon är chipmärkt och vaccinerad en gång. Hon går bra ihop med barn och andra hundar. Inga fodervärdar eller avbetalning. Gör inget besvär om du inte är helt säker. Ingen ångerrätt. SMSA, Ring eller maila för mer info.
NU ÄR BARA JAG KVAR. RÖD RENRASIG MEN EJ REG. I SKK.Privat uppfödning.Ej kennel.Därav Priset. Är leveransklar och vet.bes., vacc., avm., och chipmärkta fredagen den 2 SEPTEMBER utan anmärkning. Säljes till gott hem och ej på avbetalning eller foder. Är född den 20/5 2011 och är alltså över 8 veckor Båda föräldrarna finns att se. HON FINNS KVAR SÅ LÄNGE ANNONSEN FINNS KVAR. RING om du är intresserad och kom och titta,kan tyvärr inte skicka fler bilder.