Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu halland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Abby (Janeane Garofalo) har insett att modellyrket inte är hennes framtid, liten och mörk som hon är... Istället har hon gjort karriär som radiopratare i en talkshow dit folk får ringa om sina husdjur. Abbys favoritröst tillhör Brian (Ben Chaplin) - men när det väl är dags för en date får blonda Noelle (Uma Thurman) rycka in... detta resulterar i en mängd roliga situationer och missförstånd! Manusförfattaren och medproducenten Audrey Wells citerar Cyrano de Bergerac som influens till -Sanningen om katter och hundar-. Hon kände att kvinnor ibland bara bli bedömda för sitt utseende - precis som Cyrano för sin stora näsa.
Vi måste hitta ett nytt hem åt våran 3 åriga Jack Russell tik då hon inte trivs tillsammans med våra barn. Vi har haft henne sedans hon var valp och vill att hon skall komma till ett livslångt hem hos en person/par som har tid för henne och mycket kärlek att ge för hon ger så mycket tillbaka. Fler bilder skickas vid intresse. Endast seriösa är välkomna att höra av sig. !OBS! INGEN BARN FAMILJ !OBS!
Shakira 1år. Hon e världens snällaste hund ,en bättre kan ni inte hitta. Vi har fått vårt 5 barn så vi hinner inte me henne å hon behöver så mycket kärlek å uppmärksamhet. Hon e lydig å en jätte mjuk gosig hund! Hon e som en bebis. Hon e inte helt renrasig utan två procent blandad me Pincher. Vi bryr oss inte om priset utan vi vill att hon kommer till ett bra å kärleksfullt hem. Hon e chippad,vacc men nu denna vacc vid ett år har vi inte gjort, försäkrad. Finns papper. Skriv vad ni kan erbjuda vår Shakira för hemmet e viktigt för henne! Så hör vi av oss MVH Cissi
Måste hitta nytt hem Bruno. Han är 7 månader och blandras mellan Pyreneer och Wiemaraner. Han behöver nytt hem för att jag inte klarar av att gå ut med honom på grund av ryggskada. Han är lätt lärd och mycket fin hund. Han behöver aktiveras och älskar promenader i skogen. Önskar komma till ett nytt hem snart. Älskar alla människor som djur. Han är över 8 veckor och vaccinerad och chippad. Han behöver komma till ett nytt hem omgående. Priset är inte viktigt för oss bara han får ett nytt bra hem
Här finns 1 st Schäfersom söker nytt hem. Han är 3 år, stammtavla. vardagslydnad, lugn och trevlig. ej aggressiv mot andra hundar dock nyfiken på dom. Älskar att åka bil och vara ute hela dagarna. Denna underbara hund måste på grund av allergi och njursvikt byta hem. Det är ingen problemhun utan husse och mattes hälsa som gör det viktigt. fler bilder mailas vid kontakt. Har ni frågor ring.