Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu jämtland säljes

Kaniner

Ragunda
Kaniner

Östersund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

*Sagan om Pelle Kanin och Benjamin Kanin: Pelle hade haft en väldans tur som undkommit Herr McGregors trädgård utan att ha blivit fångad. Så när hans kusin, Benjamin Kanin, föreslog att det skulle besöka trädgården igen blev Pelle mycket nervös. *Sagan om Fru Tusentagg och Moses Metare: Inte kunde lilla Lisa ana att när hon tappat sin näsduk skulle hennes sökande sluta hos en väldigt snäll (men taggig) tvätterska, Fru Tusentagg. Inte heller kunde hon förutse att hon skulle träffa Moses Metare och få höra hans spännande berättelse om en äventyrlig fisketur.
Har en kull med 4 ungar, troligen en hona o tre hanar men ej säker på kön ännu. De har en päls som ej fäller och anses tålas bättre av allergiker. De säljs mycket tama som kelkaniner och tidigast från 4 feb. De är vana en temp på 10 plus men kan om man ska ha dem inne vänjas vid innetemp innan försäljning. hona 250 kr hane 200 kr, rabatt vid flerköp. Hö och startmat ingår alltid samt skötselråd om man önskar. Finns i Lits bye, kom gärna och titta på dem.
Nu måste jag göra mej av med min kanin pga flytt till lägenhet. Jag vet inte alls vad det är för raser i honom, det jag fick veta när jag köpte honom var att det va en blandras. Han är jätte snäll å go, men nu de senaste veckorna har jag inte rikitgt kunna gett han den tiden som han behöver så han har blivit lite "vild/busig" av sej, men ger man honom den tiden å kärlek som han behöver så kommer han bli en jätte mysig kanin. han är 1år Han bits inte.
Snälla, sociala och roliga djur som äter hö, grenar, pellets och korn och leker på dagarna o sover gott på nätterna! I stort sett helt luktfria och lättskötta men kräver en rätt stor bur och din tid eftersom de älskar att klättra och få nya spännande grenar, papprullar och andra leksaker. Tycker också om att komma ut o sitta på axeln eller springa omkring lite. Hanteras de snällt o rätt bits de aldrig! Säljs endast i par eller tre ihop. Jag har fem pojkar som nu är sex veckor gamla, färdiga att lämna mamma o pappa kring påsk. Ring eller maila Ninni
Du är välkommen att hyra en kaninunge över sommaren Om du till hösten Känner att du vill behålla din kanin så är han din om inte så lämnar du bara tillbaks honom till oss i höst Du kan givetvis lämna igen din kanin före hösten om du skulle vilja det Skötselråd & övergångsfoder medföljer när du hämtar din kanin Välkommen