Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu jämtland säljes

Bäddmadrass

Östersund
Kanin ungar

Jämtlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanin ungar

Jämtlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en kull med 4 ungar, troligen en hona o tre hanar men ej säker på kön ännu. De har en päls som ej fäller och anses tålas bättre av allergiker. De säljs mycket tama som kelkaniner och tidigast från 4 feb. De är vana en temp på 10 plus men kan om man ska ha dem inne vänjas vid innetemp innan försäljning. hona 250 kr hane 200 kr, rabatt vid flerköp. Hö och startmat ingår alltid samt skötselråd om man önskar. Finns i Lits bye, kom gärna och titta på dem.
Nu måste jag göra mej av med min kanin pga flytt till lägenhet. Jag vet inte alls vad det är för raser i honom, det jag fick veta när jag köpte honom var att det va en blandras. Han är jätte snäll å go, men nu de senaste veckorna har jag inte rikitgt kunna gett han den tiden som han behöver så han har blivit lite "vild/busig" av sej, men ger man honom den tiden å kärlek som han behöver så kommer han bli en jätte mysig kanin. han är 1år Han bits inte.
Snälla, sociala och roliga djur som äter hö, grenar, pellets och korn och leker på dagarna o sover gott på nätterna! I stort sett helt luktfria och lättskötta men kräver en rätt stor bur och din tid eftersom de älskar att klättra och få nya spännande grenar, papprullar och andra leksaker. Tycker också om att komma ut o sitta på axeln eller springa omkring lite. Hanteras de snällt o rätt bits de aldrig! Säljs endast i par eller tre ihop. Jag har fem pojkar som nu är sex veckor gamla, färdiga att lämna mamma o pappa kring påsk. Ring eller maila Ninni
Du är välkommen att hyra en kaninunge över sommaren Om du till hösten Känner att du vill behålla din kanin så är han din om inte så lämnar du bara tillbaks honom till oss i höst Du kan givetvis lämna igen din kanin före hösten om du skulle vilja det Skötselråd & övergångsfoder medföljer när du hämtar din kanin Välkommen
Just nu finns Holländska kaninungar till salu från tre olika kullar. Födda 29 juni och 6 juli. Leveransklara 24 och 31 augusti. Alla är feltecknade och de säljs till kel med härstamningsbevis. 250 kr/styck för hanar och 300 kr/styck för honor. Finns 2 viltgrå, 1 blå, 1 svart och 1 japantecknad gul/svart hanar. 2 svarta, 1 blå och 2 viltgrå honor. Har bilder på alla ungarna, försöker ta nya bilder varje vecka. Holländska kaniner väger runt 2,6-2,9 kg som vuxna. De flesta är riktigt trevliga individer, nyfikna och kommer alltid fram. Och de allra flesta gillar kel.